Water Jet

Water Jet

Rezanje na CNC vodenim mašinama spada u domen vrlo preciznog rezanja. Tolerancije ovakve vrste rezanja su i do 0.05mm. Kvalitet obrade je u rangu fine obrade nekih od konvencijalnih metoda. Ako se uzme u obzir da tehnologija ne poznaje i ne zavisi od vrste materijala, ona je vrlo pogodna kako u pripremnim procesima tako i u završnim procesima izrade delova. Sama tehnologija je „hladna“  što povećava njenu pripremu jer prilikom sečenja sa ovom tehnologijom struktura materijala se ne menja.

Ovom metodom se mogu rezati svi poznati materijali: kamen, mermer, granit, staklo, guma, plastika, čelik, bakar, aluminijum, titanijum kao i sve ostale vrste metala i nemetala.

Rezanje u Beos Inoxu

Ono što je prednost sečenja u Beos Inox-u WaterJet tehnologijom u odnosu na konkurenciju jeste sečenje pomoću 2 glave.

Mašina koju koristimo prilikom rezanja potiče iz najnovije serije renomiranog češkog proizvođača mašina za rezanje materijala oznake  WJ420-2Z-SJ-2.

Radne dimenzije stola: 4mx2m

Maksimalna debljina materijala 200mm

Preciznost mašine +/-0.1mm

BEOS Waterjet

Savremeni CAM softver omogućuje da čak i u okviru jednog elementa izaberete kvalitet reza za svaki segment posebno što omogućuje bolju optimizaciju i kvaliteta i cene dok NEST softver brine za maksimalno iskorišćenje materijala uz minimum otpada.

Pročitaj više

Usluge